Corona

VI STÄNGER
Bästa elever på Självskyddsakademin IKMF KRAV MAGA Bromölla, Kids, Junior och Adult.
Nu har myndigheterna gått ut och avrått angående närkontakt så med detta i beaktande så är det med en tår i ögat som vi tar det otroligt tråkiga beslutet om att vi nu ställer in alla pass med OMEDELBAR VERKAN.

På grund av den nuvarande Corona-virusutvecklingen och alla rekommendationer, har jag och Pierre bestämt oss för att vidta dessa åtgärder för att förhindra ytterligare spridning av viruset:
Vi kommer från och med idag att pausa all vår träning tills vidare.

Jag och Pierre känner att vi har skyldigheten och ansvar gentemot er alla och vår omgivning att bekämpa spridningen av viruset på bästa möjliga sätt. Vi känner också vår plikt mot fäderneslandet och vill med alla medel vara behjälpliga att skjuta den här ”sjukdomspuckeln” framför oss. Om alla i Sverige blir sjuka i stort sett samtidigt kommer hela samhället att kollapsa. Sjukvården kommer inte kunna hantera alla dessa patienter. Sjukhusplatserna kommer att ta slut och läkare kommer behöva prioritera vilka som får leva eller dö. Kan vi minimera och begränsa spridningen så inte alla blir sjuka samtidigt finns det större chans att sjukvården mäktar med detta. VI är i krig. Krig mot viruset och måste därför agera därefter.

I Krav Maga lär vi oss att förebygga och undvika alla angrepp så mycket som möjligt, så vi bör tillämpa denna princip även på detta virus. Det står klart att Skåneregionen kommer att gå igenom en svår period. Troligen kommer vi alla att bli smittade. Enligt hörsägen så skall det redan finnas smittade individer här i Bromölla.

Vår bakgrund till beslutet är att Krav Maga involverar, som ni alla vet, kroppskontakt, pararbete, svett och tung andning; allt som gör det lättare för ev virus att sprida sig runt. Även om vi, sportiga och friska människor och kanske inte är de som kommer att bli sjuka först, kan vi fortfarande bli infekterade. Vi har alla människor vi älskar omkring oss och jag är säker på att ingen av oss vill föra detta virus till dem. Så vi vill inte ta denna risk. Detta är också ett direktiv från IKMF Scandinavia, Riksidrottsförbundet och Folkhälsomyndigheten.

Sammanfattning: Ingen träning på klubben tills vidare!

Jag och Pierre hoppas att ni håller er friska. Ta hand om er och era nära och kära!
Om ni har några frågor, kommentarer eller feedback kan ni alltid skriva ett mail till mig (jesper.thelander@jt-malerikonsult.se)

Vi kommer naturligtvis att meddela er om eventuella ändringar så snart som möjligt.
Sprid detta till er träningskamrater som saknar Facebook.
Håll er uppdaterade i och på denna Facebooksida, vi hörs!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *