Nybörjaruppstart Krav Maga VT-2018

Välkomna till nybörjaruppstar vårterminen 2018 i IKMF KRAV MAGA.

Självskyddsakademin IKMF Krav Maga Bromölla inbjuder till nybörjaruppstart i Krav Maga.

Alla över 16 år kan provträna gratis under tre dagar, tisdagen den 2017-01-30, 18.30, onsdagen den 2017-01-31, 18.30 samt söndagen den 2017-02-04, 16.30. Plats: Tiansvägen 73 )bågskyttehallen), Bromölla.

Då vi har haft ett mycket stort intresse för vår förening har vi begränsade platser. Vi tillämpar därför begreppet först till kvarn. Detta betyder i praktiken den som först betalar in medlemsavgiften har säkrat sin plats. Vi följer den principen tills gruppen är full. Skulle någon betala in och gruppen är full så återbetalas självklart hela beloppet. Vi har funnit att denna modellen är den mest rättvisa. Vi hoppas på respekt för detta.

Väljer du att bli medlem så betalar du in 1 300 Kr till Bankgiro: 489-7393, alternativt via Swich till nummer: 1235752191. Glöm inte att ange ditt namn. För nybörjare ingår då ett tandskydd, ett skrevskydd samt en t-shirt.

Krav Maga är ett realistiskt självförsvar med rötter från den Israeliska armén. Krav Maga är uppbyggt på kroppens naturliga reaktioner vilket innebär att man på kort tid kan lära sig att skydda sig själv och stärka sitt självförtroende. Krav Maga innefattar allt från försvar mot grepp och attacker, flera motståndare, beväpnade samt obeväpnade, stående, sittande, liggande på mark, i bil, etc, etc.

Hos oss tränar du samtidigt upp din smidighet, styrka och kondition. Är du en person som annars valt gym och friskvårdsanläggningarnas gruppträningspass och gillar den typen av träning, tror vi att just DU kommer få ny inspiration av detta.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av kampsporter eller annan träning för att deltaga.

Du är varmt välkommen till oss!!!
Tränad som otränad.
Minst 16 år fyllda.
Du skall EJ vara kriminellt belastad.

Utrustning du behöver:
Vanliga träningskläder.
Barfota eller inomhusskor.
Vattenflaska.
Ett glatt humör.

Kom i god tid. Läs om kommande träningstillfällen på startsidan!

One thought on “Nybörjaruppstart Krav Maga VT-2018

  1. Hej jag är intresserad av att prova på de tre passen ni har.
    Kan man få prova på innan man bestämmer sig att man vill bli medlem?
    Mvh Emma

Comments are closed.